Plasma Pen IQ

En PlasmaPen behandling är en icke invasiv behandling för att effektivt lyfta och strama åt slapp hud i ansiktet/kropp. Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektiva och långvariga resultat.

PLASMA IQ

Behandlingen är en av våra mest populära och trendiga behandling idag, då resultatet ofta är jämförbart med kosmetisk kirurgi men med betydligt snabbare återhämtning.

Hur fungerar det?

Högeffektiv, icke-invasiv behandling med ett av marknadens mest kraftfulla plasmaljus. Denna avger en liten plasmablixt vilken skapar en kontrollerad och lätt skada på epidermis. Huden drar omedelbart ihop sig och lös hud elimineras. Fibroblast-celler stimuleras sedan att producera kollagen för att läka huden. En behandling som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Användningsområden

> Hängande ögonlock och påsar under ögonen
> "Hamsterpåsar" på kinder och hals
> Rynkor och fina linjer
> Ansiktslyft
> Hals
> Dekolletage
> Läpplyft, "rökrynkor"
> Mage, lös hud efter graviditet
> Ärr/Akne-ärr
> Ojämn hud
> Face-lift

Fördelar mot kirurgi

• Snabb läkning och återhämtning.
• Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
• Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
• Plasmapennan är en revolutionerande procedur för ansiktslyft som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Resultat

Bestående och djupgående uppstramning av vävnad och rynkreducering. Eliminerar lös och hängande hud. Resultatet är synligt direkt efter en behandling, men det fortsätter att förbättras och slutresultatet ses efter cirka 2-3 mån. Antal behandlingar avgörs utifrån utgångsläge.

Efter en behandling med Plasma IQ

Direkt efter en behandling kan området kännas varmt och brännande, en känsla som kommer minska successivt. Viss svullad kan uppstå, speciellt om det är ett känsligt område som behandlas. Svullnaden bör inte dämpas med kylande, såsom is eller liknande då det motverkar behandlingens åtstramning och resultat. Efter 3-4 dagar bör svullnaden avtagit. Sårskorpor faller oftast av inom 4-10 dagar. Det är viktigt att sårskorporna aldrig avlägsnas i förtid eller skrubbas bort. De bör helst inte täckas med makeup eller smörjas in med någon kräm. Undvik träning, bad, bastu eller liknande tills sårskorporna är helt läkta och lossnat av sig självt.

Efter det kan lätt rodnad av huden uppstå som varar ca 3-4 veckor. Huden är ytterst känslig månaderna efter behandling och bör inte utsättas för någon annan behandling eller aktiva produkter, endast fukt. Säkerställ att huden helt skyddas från solljus i minst 3 månader för att undvika solskador/pigmentering på huden. Använd en hög solskyddsfaktor dagligen och undvik direkt solljus.